2019 En Çok Satan Lohusa Pijama Modelleri

2019 En Çok Satan Lohusa Pijama Modelleri

05 Ağustos 2018

Artık anne oldunuz. 9 ay boyunca bebeğiniz gibi heyecanınız ve sevginizde içinizde büyüdü. Heyecanınız ve merakınız gitgide arttı. Kız mı yoksa erkek mi düşünmekten tutun da, hangi okula gidecek, büyüyünce ne olacak gibi sorular daha o doğmadan sizin içinizde bir coşkuya sebep oldu.

Ayıcıklı Üçlü Lohusa Takımı Saç Bandı Hediyeli

Ağrılarınız, aldığınız kilolar, mide bulantılarınız ve dokuz aydır yaşadığınız tüm maceralar belki sizi yordu belki de zorladı, kim bilir. Ancak çektiğiniz sıkıntılı süreç ve sancılarınız sonucunda mis kokulu, cennet kokulu bebeğinizi kucağınıza alabildiniz.

Onu kucağınıza almak aylardır çektiğiniz tüm sıkıntıları size unutturmaya yetti de arttı bile. Evinizi, ocağınızı şenlendirecek, o yuvayı cıvıl cıvıl sesiyle dolduracak bir can ile evinize dönüyorsunuz. Sizi anne yapan yavrunuzla tarifsiz bir bağınız var artık.

Jakar Sabahlık Üçlü Lohusa Takımı Saç Bandı Hediyeli

Doğal olarak siz de değiştiniz. Ruhsal değişiminiz yeterince köklü bir değişim oldu elbette. Bunun yanında fiziksel olarak da aynı değilsiniz. Özel bir dönem içindesiniz. Tabiki bu özel dönemde size özel ürünler var. Bu döneme ‘lohusalık’ deniyor. Lohusalık döneminde ne giydiğiniz de çok önemli.

V Yaka Sabahlıklı Üçlü Lohusa Takımı Saç Bandı Hediyeli

Sizi sıkmayacak, rahat kıyafetler tercih etmelisiniz. Seçeceğiniz kumaşlar; esnek, yumuşak ve pamuklu olmalı. Hem sizin teniniz için iyi olmalı, hem de bebeğinizin hassas tenini rahatsız etmemeli. Dolayısıyla uygun giysiler bulmak istiyorsunuz. 2018 en çok satan lohusa pijama modelleri içinden seçim yapabilirsiniz.

Lale Sabahlıklı Dörtlü Lohusa Takımı Saç Bandı Hediyeli

Lohusa şerbetini hepimiz biliriz. En güzel geleneklerimizden biridir. Son yıllarda duymaya başladığımız ve sosyal medyada sıkça rastladığımız lohusa tacı, lohusa terliği, lohusa örtüsü, lohusa bilekliği gibi birçok üründe geleneklerimizin yerini tutmuşa benziyor. Bu özel dönemin özel ürünlerinden biri de lohusa pijamaları. 2018 en çok satan lohusa pijama modelleri aramaya başlamışsınızdır bile.

Jakar Sabahlık Üçlü Lohusa Takımı Saç Bandı Hediyeli

Lohusa pijama modellerini bulabileceğiniz www.pijama.com.tr  sitesini ziyaret etmenizi öneririm. 3’lü takımlar ve 2’li takımlar arasından dilediğinizi seçip, istediğiniz renk ve modelde zevkinize uygun ürünler alabilirsiniz.

İster güpürlü, dantelli, saten detaylı; ister daha sade olanları seçebilirsiniz. Kısa kollu, uzun kollu olmak üzere farklı çeşit çeşit pijamaları incelemenizi tavsiye ederim.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.